HTML

Óti egyszerű, de nagyszerű élete!

Óti vagyok. Szeretek élni! A barátok, a beszélgetések lételemem. De leginkább az életemről, a gondolataimról fog szólni ez a blog. Keresztény vagyok, találkoztam Istennel, szal ez lesz a fő vonal...remélem hasznodra válik az olvasgatása. És persze nekem is az írása :D

Friss topikok

Thnx csajok! ;)

Óti 2012.03.08. 21:03

 Őszinte leszek, nem igazán kedvelem az olyan napokat, amikor valamit kitüntetett figyelemmel ünneplünk. Miért csak akkor, és máskor miért nem, miért úgy, stb. Ilyen, és ehhez hasonló gondolatok jönnek fel bennem. Ilyenek az anyák napja, valentin nap, és igen, ilyen a nőnap is. Mégis megünneplem én is ezeket, mégpedig azért, mert igenis ünnepelni jó! És igen, ezek az apropók alanyai megérdemlik az ünneplést!

Kedves nők! Szeretném kifejezni őszinte hálámat, és örömömet azért, hogy vagytok. És azért amilyenek vagytok. Néha persze lehetnétek egyszerűbbek, de még így is azt mondom, hogy hála értetek. Kérésem is van! ;) Maradjatok meg nekünk férfiaknak! Az ige azt mondja, hogy “a nő a férfiért van…” Jó, ha ezt mindannyian megértjük. Mi férfiak nők nélkül bizony lényegesen kevesebbek lennénk és a nőknek köszönhetjük, hogy az életünk ki tud teljesedni. És igen, ezt élvezzük, és köszönjük! Ragozhatnám, csavarhatnám még jobbra-balra, de a lényeg benne van ebben a rövid mondatban is:

Köszönöm, hogy vagytok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otije.blog.hu/api/trackback/id/tr634298547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása