HTML

Óti egyszerű, de nagyszerű élete!

Óti vagyok. Szeretek élni! A barátok, a beszélgetések lételemem. De leginkább az életemről, a gondolataimról fog szólni ez a blog. Keresztény vagyok, találkoztam Istennel, szal ez lesz a fő vonal...remélem hasznodra válik az olvasgatása. És persze nekem is az írása :D

Friss topikok

Lécciiiiiii!!!

Óti 2012.07.12. 21:39

Van egy téma, amit nagyon régóta halogatok, igazából a hátam közepére nem kívánok erről írni, de az elmúlt 2 hét kiverte már a biztit. Mindezt csak azért osztom meg ilyen prózai formában, hogy ne gondoljátok, ez a vesszőparipám. 

Ez pedig nem más, mint az öltözködés.ruha.jpg

Hangsúlyozom, nem követ dobálok senkire. Sőt. Csak el akarom mondani egyszerű módon, hogy pasiként hogy gondolkodok erről a területről. Merthogy elsősorban(nem kizárólag) a lányokhoz szeretnék szólni.

Isten a nőt szépnek teremtette. Szépnek, és kívánatosnak. Ezt Isten rendelte így, azt gondolom ezek a tények alapjáraton jók. De akkor mi a baj ezzel? Azt mondja Jézus: Ha kívánsággal tekintesz egy nőre, aki nem a te feleséged, bizony, paráznaságot követtél el. Ezt nem én mondom, Jézus mondja, ha vitázni akarsz, vele tedd! :) Hadd tegyek fel egy egyszerű kérdést! Isten milyen állapotban teremtette szépnek, és kívánatosnak a nőt? Mezítelen állapotban. Ugyanis ez még a bűnbe esés előtt volt. Nem szeretném különösebben cifrázni a kérdést, de gondolom nem árulok el nagy titkot vele, ha azt mondom, a férfiak egy mezítelen női testet ma is kívánatosnak látnak. De akkor kedves lányok. Miért dolgoztok ti azon, hogy a férfiak elessenek? Merthogy értem én a nagy meleget, meg különböző kifogásokat a mélyen dekoltált felsőre, meg az extra rövid nacikra, és szoknyákra, de elfogadni nem tudom. Nem gondolom, hogyha 10centivel hosszabb lenne a nacid, akkor már elviselhetetlen lenne benne a meleg... Azt látom, hogy ma nagyon csinos, divatos, lenge ruhák garmadai állnak a rendelkezésetekre, amik viszont kellő módon takarják a testeteket. Miért kellene takarni? Mert a férjed/leendő férjed számára kell kívánatossá lenni. Senki más számára NEM! Mert ezzel kedves lányok bizony bűnre vezetitek a fiúkat. Persze aztán a fejükhöz vágjátok, hogy a testiség milyen fontos számukra, és csak a csinos lányokat tüntetik ki figyelmükkel. De ha egyszer ti is ezt segítitek elő, mit vártok??? :O És személy szerint elkeserít, hogy ma már kersztény körben is nagyon sokan öltözködnek konkrétan kihívóan. Természetesen Tisztelet a kivételnek!!!

Szóval száz szónak is egy a vége, olyan jó lenne, ha Krisztus leányai ehhez a megnevezéshez méltó öltözetben járkálnátok a minden napokban, táborokban, stb. És ezzel a mi fantáziánkat is kevésbé mozgatnátok meg egészségtelen módon. És higyjétek el nekem...mindenképp mozgatjátok a fantáziánkat. És ha ez a fantáziálás nem egészségestelen , akkor egészséges. Ez gondolom eléggé evidens. Szóval ha egészséges gondolatokkal teli fiút vársz, és ilyen sráctól szeretnél  udvarlást kapni, akkor törekedj arra, hogy ne kelts benne bűnös gondolatokat!

Hajrá-hajrá! ;)

(képek közül inkább csak az egyik végletet mutattam meg... :) 

Címkék: Öltözködés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otije.blog.hu/api/trackback/id/tr344650719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása