HTML

Óti egyszerű, de nagyszerű élete!

Óti vagyok. Szeretek élni! A barátok, a beszélgetések lételemem. De leginkább az életemről, a gondolataimról fog szólni ez a blog. Keresztény vagyok, találkoztam Istennel, szal ez lesz a fő vonal...remélem hasznodra válik az olvasgatása. És persze nekem is az írása :D

Friss topikok

Célja VAN!

Óti 2011.04.04. 16:48

Van úgy néha, hogy az emberek nem értenek meg egy embert. Van úgy, hogy az ember sem érti saját magát. Van, hogy mindaz, ami érthetetlen, egyszer csak összeáll egy rendszerré, és rájössz, hogy az alkotó részek miért történtek. Van, hogy bizonyos kérdések megmaradnak kérdéseknek-válasz nélkül. Van, hogy olyan helyről kapsz választ, ahonnan nem is vártad. Van, hogy a kihívás nagyobb, mint amilyennek hitted. Van, hogy amiről azt gondolod, h érted, rájössz, hogy valójában a közelében sem jársz.Van, hogy úgy segítesz máson, hogy nem is tudsz róla. Van, hogy segítesz, és mégsem értékelik. Van, hogy a dolgokra hatással szeretnél lenni, de nem tudsz. Van, hogy befolyásolhatod a környezeted. Mindezek céllal VANnak! Mégha sokszor nem is értjük. A cél pedig a győzedelmes élet!

Elnézést a kis szünetért a blogban. A fent leírt esetek jellemezték az elmúlt időszakom, és mindez céllal történt. És a blog ismét életre kelt! :)

Life is hard...But Lifi is good!!! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otije.blog.hu/api/trackback/id/tr162799231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása